A la recherche d'une entreprise d'électicité générale pour vos projets ?  

In Brussel of Waals-Brabant, doe beroep op onze erkende technici die getraind zijn in de nieuwste technologieën.


Contacteer ons

+ 2000​
Projecten
+ 25
Jaren ervaring
98%
Klantentevredenheid
10
Professionele techniekers

Waarom kiezen voor EWE Security? 

Het kiezen van uw elektricien is een goede overweging waard. Hij speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de veiligheid van uw woning of zakelijke ruimte, zowel bij renovatie als bij nieuwbouw, maar hij speelt ook een rol in duurzame ontwikkeling. Een competente elektricien kan u ook oplossingen bieden op het gebied van energiebesparing en moet daarom over belangrijke kennis van de laatste nieuwe technologieën beschikken.

Contacteer ons

Ontdek onze diensten
ELEKTRICITEIT


 Onze dienstenBEVEILIGING
Onze diensten

EWE, een elektricien met een sterk engagement!


Bij EWE zijn we sterk toegewijd aan het voldoen aan de eisen die van toepassing zijn op onze dienstverlening, de continue verbetering van ons kwaliteitsmanagementsysteem en het respecteren van onze waarden. 

Continu op zoek naar meer klanttevredenheid, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat ons werk volledig voldoet aan uw behoeften en wensen. 

Vraag hier uw gratis offerte aan

Met respect voor onze planeet


  • Met als doel zo respectvol mogelijk om te gaan met onze planeet, biedt EWE Security alternatieven aan qua energieverbruik. Ons doel is om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk te beperken en we houden ons eraan om altijd de meest milieuvriendelijke oplossing voor u te vinden. 
  • Onze teams en hun diensten zijn up-to-date met de evolutie van nieuwe technologieën. 

Veiligheid voor onze klanten

  • Wij zijn sterk toegewijd aan de veiligheid van onze klanten, medewerkers en het publiek. Daarom volgen al onze installaties een gereguleerd protocol en voldoen ze aan de strengste Europese eisen. Bovendien zijn de beveiligingssystemen die EWE aanbiedt state-of-the-art-technologie. 
  • We doen er alles aan om u volledig te ontzorgen. 

Strikte normen 

  • EWE Security hanteert zeer strenge kwaliteitsnormen, deze toewijding zorgt voor de loyaliteit van onze klanten en hun tevredenheid. Dankzij een strenge selectie van onze technici, kunnen we onze klanten het beste team van Brussel en Waals-Brabant bieden. 
  • De constante ontwikkeling en voortdurende bijscholing van onze technici garanderen een kwalitatieve dienstverlening.