Brandalarm 

Voor een optimale beveiliging kies voor onze brandalarmsystemen!


Vraag uw gratis offerte aan

Waarom een brandalarmsysteem installeren?

Aangezien het beter is dan wakker worden met je haar in brand! Een brandalarm waarschuwt u bij rook of vuur in uw huis, waardoor u snel kunt reageren en uzelf en uw dierbaren kunt redden. En tevens, omdat het sinds 2015 verplicht is!

Een snelle, veilige en effectieve detectie. 


Een branddetector is er niet alleen om u te waarschuwen dat er brand is. Dankzij EWE kunt u profiteren van een breed scala aan detectoren, die allemaal even effectief zijn. 

Onze detectoren zijn gebaseerd op verschillende technologieën die samenwerken om uw veiligheid te garanderen. Ze detecteren niet alleen brand, maar waarschuwen u ook voordat deze uitbreekt. Ze kunnen rook, hitte, vuur en gas detecteren. 

We bieden u een volledige analyse van het gebied om de potentiële risico's op brand te beoordelen en u de beste oplossing te bieden op basis van uw situatie. EWE is er om u te helpen, ongeacht de grootte van het project. Niets wordt over het hoofd gezien. Een project bij een particulier is net zo belangrijk als een project in een winkelcentrum. 


De veiligheid van onze klanten is en blijft onze eerste prioriteit!

Contacteer ons

Beter voorkomen dan genezen...

Weinig mensen beseffen dat als er 's nachts brand uitbreekt, de kans erg klein is dat de bewoners van het gebouw op tijd wakker worden. Een slapend persoon neemt namelijk geen geur waar. De rook van de brand verspreidt zich zeer snel en verstikt de bewoners. Daarom biedt EWE u preventiesystemen die veel effectiever zijn dan wat er al op de markt is. Ze zullen uw beste bondgenoten zijn om u te waarschuwen voor een potentieel gevaar.

Thermische detectoren, ook wel warmtedetectoren genoemd, zullen de grootste bedreiging voor winkeliers (en particulieren) helpen anticiperen. Ze kunnen thermische bruggen, slijtagesporen, constructiefouten, enz. detecteren. Ze geven een alarm zodra de 60° wordt overschreden. 

Risico's lopen om uw voorraad, eigendommen of dierbare bezittingen te verliezen, hoeft niet meer. Vertrouw op onze warmtecamera's en hun ongeëvenaarde thermische gevoeligheid. 


Vraag uw gratis offerte aan

Analyse van brandrisico's.


De analyse van brandrisico's is verplicht. De wetgeving voorziet namelijk dat elke werkgever deze analyse op zijn werkplekken moet uitvoeren. Dit stelt u in staat om van tevoren vast te stellen wat de risico's zijn dat er brand uitbreekt. Onze experts baseren zich hiervoor op zeer strikte regelgeving en een volledige en nauwgezette controle van uw gebouwen.

Het voorkomen van een brand is niet zo gemakkelijk als het lijkt, het gaat niet alleen om het identificeren van mogelijke rampscenario's, maar ook om rekening te houden met bepaalde uitzonderlijke omstandigheden. Verzwarende omstandigheden, zoals het niet toepassen van wettelijke procedures, het verwaarlozen van onderhoud, maar ook pieken in de bevoorrading of de aanwezigheid van onervaren en ondeskundige werknemers en bezoekers op uw terrein. 

     

Contacteer EWE Electricity

Bent u bezig met een privé- of professioneel bouw- of renovatieproject? Maak gebruik van de diensten van EWE Electricity, uw erkende elektricien in Ukkel, Brussel en Waals-Brabant. 

Toutes nos interventions sont réalisées dans les règles de l'art suivant les normes en vigueur, le respect du budget ainsi que du planning.

Beschermd door reCAPTCHA, Privacybeleid & Gebruiksvoorwaarden appliquer.

Séparez les adresses email par une virgule.